Om Dansen

 

 

 

Dancing Your Spirit

 

Dancing Your Spirit er Movement Medicine Dance, som er en intuitive danseterapeutisk bevægelsesform inspireret af Spirituel intuitiv dans. Dansen tager udgangspunkt i Matthias’s psykoterapeutiske tanker og ideer samt Movement Medicine. Movement Medicine er en meditativ, terapeutisk og shamanistisk dansepraksis fra School of Movement Medicine i England.

 

Det er en danseterapeutisk praksis til at opnå helhed i stedet for at føle adskillelse - til at være den du er!

 

Det er intuitiv dans, hvor du lytter til kroppen og følger dens bevægelser, så du kommer ind i en dyb kontakt med din indre kerne og Nuet. Du har mulighed for at frigøre dig fra hverdagens fastlåsthed og danse dig igennem gamle spændinger i kroppen, som blokerer din energi. Du kan massere, transformere og forløse gamle mønstre og traumer ved at give det form og bevægelse gennem dansen.

 

Du styrker kontakten til dine intuitive og kreative sider, dine feminine og maskuline sider, så du frigør dig fra de stive tankeformer, overbevisninger, vaner og kropsholdninger. Du genskaber kontakten med den, du dybest set er, dit hjertes væren og dybe visdom. Danser med din Sjæl, som kalder dig hjem, så du forenes med den og er autentisk i din Væren - så du kan leve det ud i Livet og være den Du er.

 

Matthias er Qualified Movement Medicine Teacher hos School of Movement Medicine i England.

Let's Move

~

Let's Dance

Dancing Your Spirit facebook

 

Dancing Your Spirit - 21 26 11 20 - Matthias@dancingyourspirit.dk