Matthias

 

 

 

Dancing Your Spirit

 

Instruktør og guide i Dancing Your Spirit:

 

Matthias Axelsen er Qualified Teacher hos School of Movement Medicine i England, ID Psykoterapeut MPF, Facilitator i Familie Opstillinger, Gruppe Facilitator, Parterapeut og Coach samt indehaver og stifter af Dancing Your Spirit, som tager udgangspunkt i Movement Medicine.

 

Jeg har mange års personlig erfaring med Intuitiv, Spirituel og Terapeutisk dans, som jeg fordyber og videreudkler mig i på workshops både herhjemme og i udlandet hos School of Movement Medicine. Jeg er Qualified Teacher hos School of Movement Medicine i England, som er en meditativ, terapeutisk og shamanistisk dansepraksis. Her er jeg også uddannet i CPD Level 1 Advanced Training in working with the Heart and the SEER Process (systemic essential energy retrieval) og CPD level 2 Ceremonial Leadership. Se mere om Movement Medicine her på http://www.schoolofmovementmedicine.com

 

Matthias har i mange år været facilitator og guide i Dancing Your Spirit med en fast dansegruppe mandag aften i lige uger året rundt. Han har afholdt mange workshops bl.a. ”Dans med dine Forfædre”, ”Kærlighedens dans i Livet”, ”Skyggernes Dans”, "Yin & Yang dancing together", "Masks & the Mirror - en dans med skammen", "Dancing into the Light" og "Dancing into the Great Mystery" både i Danmark og Norge.

 

Dansen er Matthias’s passion og det han virkelig brænder for, hvilket du ikke er i tvivl om, når du oplever hans trygge guidning, nærvær og engagement i en af hans workshops.

 

Læs mere om Matthias på www.livetsfodspor.dk

Livet er en Dans

~

Dans med Livet

Dancing Your Spirit på facebook

 

Dancing Your Spirit - 21 26 11 20 - Matthias@dancingyourspirit.dk