Om Dansen
Dancing Your Spirit


Dancing Your Spirit inviterer til en åben og nysgerrig bevægelsesform inspireret af meditation, integral psykologi, shamanisme og kropsterapeutiske elementer. Alle kan være med og dansen kræver ingen forkundskaber.


Det er en fri, intuitiv dans, hvor du lytter til kroppen og følger dens bevægelser for at udforske den, du er. Det er meditation i bevægelse, hvor vi bruger musikken og dansen til at få kontakt til dybere lag af os selv og vores identitet, også i relation til andre og verden omkring os.


Gennem musikken og dansen får du mulighed for at stilne sindet, lægge hverdagen bag dig og komme til stede i nuet og i kroppen. Kroppens visdom får mulighed for at tale og bringe dig kontakt til den du er, lige nu, i dette øjeblik. Når du møder dig selv i dansen med venlighed og nysgerrighed, styrker du kontakten til alle dine forskellige sider: Både de velkendte og trygge sider, de støttende og selvbegrænsende, de mere intuitive og kreative sider og den dybeste del af dit hjertes væsen og visdom.


Dancing Your Spirit er et fællesskab, hvor det at udtrykke sig gennem dans og bevægelse er det centrale element for at finde hjem til dig selv.


Vi inviterer til dans og bevægelse, hver anden mandag på ID Academy


Vi fasciliterer et rum, hvor tryghed og rummelighed er de bærende elementer.


Det eneste det kræves for at være med, er nysgerrighed på dig selv i livet.


Guider er i Mandags dansen Henrik Lodberg og Nanna Heinz


Guide i Dancing Your Spirit Workshops Matthias Axelsen


Velkommen!Let's  Move

~

Let's  Dance